thuis

Over de Trapkes

Over Seafood bar de Trapkes

Dagelijks verse vis & zeevruchten

Met liefde bereid

Dagelijks verse vis & zeevruchten

Met liefde bereid

Voor de beste gespecialiseerde visgerechten, service, prijs en prachtige sfeer, bent u bij Seafood Bar De Trapkes op het juiste adres. Wij garanderen u de meest verse gevarieerde vis & zeevruchten, dagelijks geleverd aan ons restaurant, bereid naar uw wens.

Over de locatie

Onze locatie is gelegen aan de haven van Breda. Al generaties lang geniet het gebouw bekendheid vanwege de ijzerwarenhandel “Baarle en van Riel” die er ruim 100 jaar heeft gezeten. We horen elke dag weer gasten roepen …” hier heeft mijn opa nog gewerkt of…ik heb hier ook nog ooit gewerkt “. Dit geeft ons een ontzettend trots gevoel dat wij ons op deze unieke locatie mogen vestigen. Ook horen we elke dag weer…. ” wauw, wat is het hier prachtig geworden en wat goed dat het gebouw eindelijk weer een leuke bestemming heeft” of “Vis aan de haven is de beste bestemming wat dit pand ooit had kunnen hebben. Dit had er al veel eerder moeten komen!”. We doen er alles aan om deze goede naam staande te houden.

Onze focus ligt op het bedienen van de meest absolute verse vis en zeevruchten en het menu wordt regelmatig gevarieerd of aangepast door de Chef.

U kunt het gehele jaar door en door genieten van onze smakelijke gerechten. Wat veel mensen niet weten of niet verwachten is dat de zaak veel groter is dan het lijkt! Dit komt omdat met name doordat de voorgevel er optisch voor zorgt dat de zaak klein lijkt, maar het restaurant loopt bij binnenkomst in de ‘viswinkel’ nog een heel stuk verder door. Wij bieden binnen plaats voor ruim 140 gasten en het terras biedt met mooi weer plek voor 90 man. U kunt bij ons zowel dineren als lunchen (van donderdag tot en met zondag). Ook biedt ons restaurant voldoende mogelijkheden om hier uw feesten en partijen te organiseren. We beschikken over meerdere ruimtes in de zaak. U kunt voor feesten en partijen persoonlijk contact opnemen via info@detrapkes.nl of bellen naar 076-7200888! We maken graag een passende offerte voor u of uw bedrijf!